Bostadsrättsföreningar

En ny tvättstuga? Renoverad hiss? Eller sänkt avgift?

Genom att sälja outnyttjade utrymmen kan er förening få råd att göra det ni så länge längtat efter – utan att höja hyran, utan att ta dyra lån. När antalet medlemmar i föreningen ökar, blir ni fler som delar på de gemensamma utgifterna.

Att värdet på era lägenheter dessutom kan öka är ju inte heller så dumt.

 

Sälj oanvända ytor för ekonomisk tillväxt

Allt fler bostadsrättsföreningar ser potentialen i att sälja sina råvindar. En försäljning stärker inte bara föreningens ekonomiska ställning, den kan också vara ett strategiskt steg för att finansiera viktiga utvecklingsprojekt som höjer livskvaliteten för de boende och ökar värdet på varje lägenhet.

Vi underlättar styrelsens arbete

Vi vet att många bostadsrättsföreningar saknar tiden, erfarenheten och kompetensen att driva fastighetsprojekt på egen hand. Med vår erfarenhet och kompetens hjälper vi bostadsrättsföreningen att navigera genom utmaningarna, från tanke till avslutat projekt. Vi stöttar styrelsens arbete och tar hand om allt, från fastighetsfunktioner och mötessammankomster till juridik, arkitektur och kontakt med myndigheter. Målet är att leverera trygga, högkvalitativa, och lönsamma projekt för föreningen utan att belasta styrelsen i onödan.